- Marginalia - https://marginalia.gr -

Empire State Building

Χτες ο Oυμάρ κολυμπούσε στον δρόμο. Γωνία Ίωνος Δραγούμη με Εγνατία, πορτοκαλί μπουφάν, μαύρο δέρμα. Φαρδύς-πλατύς, είχε πιάσει μια θέση πάρκινγκ –1,70 ευρώ την ώρα. Όσο κολυμπούσε, τόσο γελούσε, όσο γελούσε, τόσο μαζευόμασταν γύρω του. Πώς γίνεται να γελά; Γιατί να γελά; Ποιος άνθρωπος γελά ακόμη; Ποιος Ουμάρ γελά ακόμη; Toν ρώτησα από πού έρχεται, μου ’δειξε γελώντας την μπλούζα του, Αμερική, Empire State Building.

Χτες ο Ουμάρ κολυμπούσε στην Ίωνος Δραγούμη, γωνία με Εγνατία, για να πιάσει το Εmpire State Building. Απέναντι ο Τζώρτζης, ντόπιος ως το μεδούλι, θαμώνας 24hours, έβγαζε βίντεο τον Ουμάρ που κολυμπούσε ως το Empire State Building. Ο Τζώρτζης δεν γελούσε. Του ζήτησα να βγάλει εμένα, ν’ αφήσει τον Ουμάρ. Ο Τζώρτζης δεν ήθελε να με βγάλει βίντεο, μόνο τον Ουμάρ -όταν με γαμήσει ο Ουμάρ και οι δικοί του, θα δω εγώ. Ούτε νερό για τον Ουμάρ. Ο Τζώρτζης ξέρει.

Χτες ο Ουμάρ συνέχισε να γελά. Εμείς φύγαμε, εκείνος έπιασε στεριά και πεζοδρόμιο. Στο 24hours θα βρείτε ακόμη τον Τζώρτζη.


 

Επιτρέπεται η αναπαραγωγή και διανομή του άρθρου σύμφωνα με τους όρους της άδειας Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0) [1]